Inex Creatief in de praktijk

Frisse wind voor iedere situatie
Of het nu gaat over productontwikkeling, marketingconcepten,verkoopacties, het verbeteren van bedrijfsprocessen of het bedenken van nieuwe business, de frisse wind die wij leveren is geschikt voor iedere situatie waar inspiratie gewenst is.

Zelf koers bepalen
De kennis en ervaring binnen de gangbare organisatieprocessen zijn bij ons natuurlijk aanwezig, maar spelen een ondergeschikte rol in onze processen. Wij nemen het roer niet over, omdat wij er van overtuigt zijn dat onze opdrachtgevers alleen succes kunnen ervaren als ze op eigen kracht hun bestemming bereiken. Wij zorgen er alleen voor dat er voldoende wind in de zeilen blijft en de weersverwachtingen op tijd doorgegeven worden.

Duurzaamheid
Niet alleen de motivatie en het enthousiasme maar vooral de inzichten en de bewustwording die wij achterlaten maakt ons product duurzaam. Wat namelijk als positief en zinvol wordt ervaren en rendement oplevert, heeft draagvlak en dus een lange houdbaarheidsdatum.

Sparren op ieder niveau
Inex Creatief is een sparringpartner op zowel individueel, team als organisatie-niveau en spreekt de taal die daarbij past. Zo kan een leidinggevende behoefte hebben om te sparren over persoonlijke onderwerp en terwijl het directieteam onze aanwezigheid op prijs stelt bij een brainstormsessie over interne verbeterprocessen. Dat vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen en daar ontbreekt het bij ons niet aan!

Ervaren door doen en ontdekken
Dit is de beste manier om Inex Creatief te ervaren. Alleen op deze manier is het mogelijk om te bepalen of wij de juiste sparringpartner zijn voor u en uw organisatie. Om hoogtevrees te voorkomen hebben wij een eenvoudig en laagdrempelig concept ontwikkeld dat begint bij een kosteloos uurtje sparren waarbij u door inspiratie verrast zult worden.